logo derijks trainingen

De vormen van personal training

Bij Derijks training en coaching kun je terecht voor diverse trainingen op het gebied van zelfverdediging, zelfvertrouwen, weerbaarheid en/of teambuilding. Hieronder lees je meer over de trainingen die we op locatie of in de gym van de Witte Villa verzorgen.

Willem coacht jou, je vrienden of jouw team tijdens diverse sessies bij ons op locatie.

Heb je vragen of maak je gebruik van een persoonsgebonden budget (PGB)? Neem dan contact op.

Training Mentale Kracht

Focussen lijkt niet meer vanzelfsprekend in een tijd waarin we blootstaan aan de veel externe prikkels zoals social media, telefoon, mail etc. Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten ons steeds gemakkelijker afleiden van de taken waar we mee bezig zijn. Aandacht, concentratie en focus zijn in deze tijd voor veel mensen geen vanzelfsprekende vaardigheden, maar vaker valkuilen. Wij zijn er van overtuigd dat een mens beter presteert door te focussen.

In de mentale kracht behandelen we 6 tools die cruciaal zijn voor een optimale balans tussen mentale en fysieke gezondheid. Deze tools zijn doelen stellen, visualisatie, energie, management (brein, en ademhaling), actie reflectie, aandacht en gedachte controle.
Tijdens onze trainingen leer je hoe je deze tools kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

De training wordt in overleg op maat gemaakt.
Vraag naar de mogelijkheden.

Derijks Training&Coaching

Personal training

Of jouw doel nu afslanken, spieropbouw, fitter worden, conditie verbeteren of iets anders is: wij kijken graag samen met jou naar jouw wensen. We zetten je wensen om naar realistische doelstellingen en koppelen hier een termijn aan.

Door specifieke – en vooral – persoonlijke doelen op te stellen, gaan we samen met jou aan de slag op de meest effectieve manier.

 

Omdat het soms best lastig kan zijn om bepaalde fysieke doelen op te stellen en deze vervolgens ook te behalen, helpen wij jou daar graag bij met onze personal training. 

Samen zoeken we antwoorden
op vragen als:

 
 • Wat zijn realistische doelen voor mij? 
 • Waar moet ik op letten qua voeding?
 • En wat zijn juiste oefeningen die passen bij wat ik wil bereiken?

Als personal trainer helpen wij je afvallen, strakker worden, spiermassa op te bouwen of een ander doel te behalen. Wij begeleiden je, maar we leren je ook veel, zodat jij ook zelfstandig op de juiste manier aan je fitheid kunt werken. Wanneer je kiest voor onze personal training ben je in de toekomst in staat om zelfstandig effectief oefeningen uit te voeren en verstandige keuzes te maken. Wat je doelstelling ook is, wij denken met je mee.

Tarieven

Personal training of padstraining

 • Losse les €55 per uur
 • Pakket van 10 lessen is  €500,00

Duo Training

Train jij graag met iemand anders en wil je ook voor maximaal resultaat gaan? Behaal samen je doelen onder begeleiding van een personal trainer.

Met duo training kun je onze 1-op-2 personal training delen met jouw vriend/vriendin of (zaken-) partner. Zo heb je toch personal training en kun je samen de kosten delen.

Voordelen van Duo-training:

 • 1 op 2 training en coaching
 • Samen met een vriend/vriendin of partner trainen is motiverend
 • Persoonlijke aandacht voor jou en jouw doelen
 • Je betaalt per persoon aanzienlijk minder dan bij 1- op 1- personal training
 • Je kunt ook persoonlijk voedingsadvies toevoegen aan het pakket
 • Voor iedereen geschikt

Tarieven

DUO Personal Training of pads training

 • Losse les: 2 personen, €45 euro p.p.
 • Pakket van 10 lessen is €800 p.p.

Bokszaktraining

Dit is een training waar je kracht, uithoudingsvermogen, coördinatie en balans oefent. Je volgt deze lessen in groepjes van 6 tot 8 personen. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Bokshandschoenen en scheenbeschermers zijn in de gym aanwezig. Natuurlijk mag je ook je eigen materiaal gebruiken.

 

Tarieven

Bokszaktraining (6 tot/m 8 personen)
VANAF €15 per training, per persoon

Small Group training

Deze training bestaat uit circuittraining in een kleine groep van 3 tot maximaal 5 personen. Hier komen je algehele conditie en uithoudingsvermogen aan bod.

Tarieven

Small group: (3 t/m 5 personen)
VANAF €15 per training, per persoon

TRAININGEN

Ontdek onze trainingen

Coaching

Bokscoaching

Niet iedereen vindt het fijn om alleen maar te zitten en te praten. Door te boksen leer je veel over jezelf: duik je weg, zoek

Lees meer
Training

Training mentale kracht

Focussen lijkt niet meer vanzelfsprekend in een tijd waarin we blootstaan aan de veel externe prikkels zoals social media, telefoon, mail etc. Wie goed wil

Lees meer
Training

Functioneel trainen

Tijdens deze workshop leggen we de focus op het uitvoeren van functionele bewegingen. Dat wil zeggen: bewegingen die onderdeel zijn van je dagelijks leven. Functionele

Lees meer

Trainen op locatie of in onze dojo

Alles is mogelijk

Ben je op zoek naar een andere manier van training, coaching of begeleiding, in onze gym of op locatie? Neem contact op. We kijken graag samen naar de mogelijkheden.