logo derijks trainingen

Workshops en clinics

Bij Derijks trainingen en coaching kun je met jouw organisatie diverse workshops en clinics volgen. Zowel in de vergaderruimte en tuin van onze Witte Villa in Duiven als bij jullie op locatie. Diverse workshops en clinics zijn ook in te zetten als korte vergaderbreaks. Je leest daar meer over op onze pagina vergaderbreaks.

Hieronder vind je de verschillende mogelijkheden en kun je gemakkelijk een offerte aanvraag indienen. Vragen of ontbreekt er iets?

Neem gerust contact op.

Derijks Training&Coaching

Kickboks of bokszak workshop

Ben je op zoek naar een inspirerende, krachtige maar vooral plezierige teambuildende workshop waarbij bijvoorbeeld je persoonlijke stijl van communiceren zichtbaar wordt? Dan is deze workshop uitermate geschikt voor jouw team.

Tijdens deze dynamische workshop Communiceren onder druk doen de deelnemers inzichten op over hun gedrag en krijgen ze tools en praktische tips aangereikt hoe ze deze toe kunnen passen in hun dagelijks functioneren.

Al vanaf €100,00 per uur

Training Mentale Kracht

Focussen lijkt niet meer vanzelfsprekend in een tijd waarin we blootstaan aan de veel externe prikkels zoals social media, telefoon, mail etc. Wie goed wil presteren moet z’n aandacht erbij houden. Dat klinkt eenvoudig, maar we laten ons steeds gemakkelijker afleiden van de taken waar we mee bezig zijn. Aandacht, concentratie en focus zijn in deze tijd voor veel mensen geen vanzelfsprekende vaardigheden, maar vaker valkuilen. Wij zijn er van overtuigd dat een mens beter presteert door te focussen.

In de mentale kracht behandelen we 6 tools die cruciaal zijn voor een optimale balans tussen mentale en fysieke gezondheid. Deze tools zijn doelen stellen, visualisatie, energie, management (brein, en ademhaling), actie reflectie, aandacht en gedachte controle.
Tijdens onze trainingen leer je hoe je deze tools kunt inzetten om jouw doelen te behalen.

De training wordt in overleg op maat gemaakt.
Al vanaf €400,00 per dagdeel

Derijks Training&Coaching
Yoga workshops derijks duiven

Yoga clinic

Heerlijk loskomen van de dagelijkse beslommeringen, dat gaat beter met yoga. Maak van inspanning ontspanning met onze yoga lessen.

Al vanaf €100,00 per uur

Workshop functioneel trainen

Tijdens deze workshop leggen we de focus op het uitvoeren van functionele bewegingen. Dat wil zeggen: bewegingen die onderdeel zijn van je dagelijks leven. Functionele training zorgt voor kracht en mobiliteit.

Al vanaf €100,00 per uur

Derijks Training&Coaching
Workshop mentale kracht willem derijks duiven

Training mentale kracht per dag

In de mentale kracht break krijg je tools voor een betere balans tussen mentale en fysieke gezondheid. We gaan hier op diverse manieren mee aan de slag. Tijdens de Mentale Kracht Break bieden we je zes tools aan die je helpen om mentaal sterker te worden.

Deze tools gebruiken topsporters ook om hun mentale kracht te versterken. Deze methode heeft zich inmiddels ruim bewezen in de sport, maar is ook heel geschikt om mensen uit het bedrijfsleven te leren hoe zij het beste uit zichzelf kunnen halen.

Al vanaf €800,00 per dag