logo derijks trainingen

Bokscoaching

Niet iedereen vindt het fijn om alleen maar te zitten en te praten. Door te boksen leer je veel over jezelf: duik je weg, zoek je de confrontatie op of verstar je? Hoe ga je om met tegenslagen of confrontaties? In een veilige sfeer gaan we aan de slag (letterlijk). Je doet inzichten op over hoe jij reageert op de dingen die op je pad komen in je leven.

Boksen vergroot je zelfvertrouwen en het zorgt ervoor dat je steviger in je schoenen staat. Je wordt je bewust van je grenzen en je kunt beter en rustiger omgaan met anderen.

Met Bokscoaching pak je op een ervaringsgerichte manier je mentale problemen of je (uitdagingen) aan. Ervaar zelf hoe onze fysieke werkvormen jouw persoonlijke groei en ontwikkeling versnellen.

Met onze ruime ervaring in coaching en in de bokssport, begeleiden we jou naar meer weerbaarheid en meer zelfvertrouwen.

Heb je een speciale wens?
Geef het aan en we maken er een bijzondere sessie van.

Delen op social media

Bekijk ook:

vergaderbreak de alleskunner
Vergaderbreaks

De Alleskunner

De Alleskunner, wie is dat in jouw team? Test het met allerlei behendigheids- en snelheidsspelen! Ga aan de slag als bruggenbouwers met tandenstokers, kijk wie

Lees meer